ANM: Vreme caldă, luni, cu temperaturi de 25 de grade. Ce se anunţă pentru marţi

0
0

Doar luni ne mai bucurăm de vreme însorită. De marţi, temperaturile scad cu 10 grade şi apar ploile. Vremea va fi deosebit de caldă luni, cu temperaturi care vor ajunge şi la 25 de grade Celsius în Capitală, spun meteorologii. Vremea va continua să fie frumoasă şi marţi, însă, însă noaptea vor apărea ploile şi temperaturile vor scădea şi cu 10 grade.

„Luni, vremea va fi deosebit de caldă în toate regiunile, mai ales în cele sudice, centrale şi estice, iar cerul se va înnora treptat în centrul, nordul şi vestul ţării, unde spre seară şi noaptea va ploua. În rest, va fi cer variabil, mai mult senin ziua şi ploi cu totul izolate în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 26 de grade Celsius, uşor mai scăzute pe litoral”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Potrivit sursei citate, începând de marţi urmează o răcire faţă de ziua precedentă, iar temperaturile maxime se vor situa între 10 şi 20 de grade, însă în sudul şi sud-estul ţării vom avea în continuare o vreme deosebit de caldă.

Miercuri şi joi, vremea va fi normală din punct de vedere termic, cu temperaturi maxime de 14 grade.

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite