Alegeri locale 2016. Daniel Ştefan Drăgulin, noul primar al Călăraşiului. PNL câştigă 37 de primării în judeţ

0
0
Daniel Ştefan Drrăgulin, primarul Călăraşiului pentru încă un mnadat FOTO Adevărul
Daniel Ştefan Drrăgulin, primarul Călăraşiului pentru încă un mnadat FOTO Adevărul

Favoritul cursei electorale pentru municipiul Călăraşi, primarul în exerciţiu, Daniel Ştefan Drăgulin, a câştigat al doilea mandat în fruntea oraşului, sub umbrela PNL, la alegerile locale 2016, în faţa lui Marius Dulce de la PSD, fost viceprimar al oraşului, cu 39,3% din numărul de voturi valabil exprimare.

După rezultatul obţinut la alegerile locale 2016, primarul Călăraşiului, Daniel Ştefan Drăgulin(PNL), a ţinut să le mulţumească alegătorilor pentru încrederea pe care i-au acordat.o. Drăgulin, care a câştigat al doilea mandat la Primăria Călăraşi a spus într-un mesaj video, postat pe reţeaua sa de socializare, că va demonstra în continuare bună-credinţă şi va duce la capăt proiectele oraşului. De asemenea, el a ţinut să le mulţumească şi celor care nu l-au votat, făcând o alegere greşită, şi i-a asigurat pe toţi că în 2010 Călăraşiul va avea o ală faţă.

Liberalii sunt învingători şi în judeţul Călăraşi, unde au adjudecat 37 de primării, de trei ori mai mult decât PSD. Duminică dimineaţă, după ce a ieşit de la urne, la alegerile locale 2016, Daniel Ştefan Drăgulin a declarat că a votat pentru echilibru şi adevăr şi că este singurul candidat care nu a minţit în campania electorală. După 12 ani petrecuţi în PNL, primarul Călăraşiului, Daniel Ştefan Drăgulin, trecut cu "arme şi bagaje" la UNPR cu două luni înaintea alegerilor prezidenţiale 2014, a revenit în rândurile liberalilor, în februarie 2016.

“Voi candida pe listele PNL. Acest lucru mă onorează ,dar  mă şi obligă ca PNL să câştige alegerile locale şi cele parlamentare. Le mulţumesc foştilor mei colegi pentru cum am colaborat”, spunea Drăgulin la începutul anului. Alături de Daniel Drăgulin, în PNL revine şi toată echipa cu care a plecat la UNPR în urmă cu aproape 2 ani. Până în 2014 când a ales să părăsească partidul, Drăgulin a deţinut funcţia de preşedinte al Organizaţiei municipale PNL Călăraşi şi a fost vicepreşedinte al Organizaţiei judeţene.
 

Vă recomandăm şi:
 

Alegeri locale 2016 Călăraşi. Alegători prinşi fotografiind buletinele de vot pe care le ştampilaseră

Alegeri locale 2016. Care sunt cele mai tari dueluri electorale din ţară

Regulile campaniei electorale. Ce „cadouri“ electorale îi pot pricopsi pe candidaţi cu dosare penale

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite