Accident la marginea pădurii Ciornuleasa. Şoferul maşinii a evitat o căprioară care i-a ieşit în faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a oprit într-un copac FOTO ISU Călăraşi
Maşina s-a oprit într-un copac FOTO ISU Călăraşi

O autoutilitară de transport marfă în care se aflau cele două persoane s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, după ce şoferul vehiculului a evitat să lovească o căprioară ce îi ieşise în faţă.

Accident rutier  a avut loc lluni dimineaţă, la ora 06.30, pe raza localităţii Mânăstirea, la marginea pădurii Ciornuleasa. Un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Chiselet au fost solicitate prin intermediul 112  să intervină, pe raza comunei Mânăstirea, în marginea pădurii Ciornuleasa, pentru acordatrea primului ajutor în cazul a două persoane care au suferit diverse traumatisme.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD. În urma accidentului rutier, două persoane aflate în autovehiculul de transport marfă au avut nevoie de îngrijiri. Cei doi erau conştienţi şi prezentau diverse traumatisme, fără a fi pusă în pericol viaţa vreunuia dintre ei. Una dintre victime a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD Chiselet şi a fost transportată la spital, iar cealaltă persoană a fost preluată şi transportată la spital de către echipajul S.A.J.

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite