Accesul la bazinul de înot, permis doar cu vaccin, testare sau dovada trecerii prin boală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accesul la bazin se face după reguli stricte FOTO Facebook/PMC
Accesul la bazin se face după reguli stricte FOTO Facebook/PMC

Serviciul Public Centrale Termice şi Administrare Fond Locativ (SP CT-AFL) Călăraşi anunţă că accesul în incinta bazinului de înot didactic este permis numai unor anumite categorii de persoane.

Astfel, au accesul permis cei care sunt vaccinaţi împotriva virusului Sars CoV 2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul Sars CoV 2, nu mai vechi de 72 de ore; prezintă rezultatul negativ al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore; se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi  ulterioară confirmării infectării cu virusul Sars CoV 2.

Conform autorităţilor locale, fac excepţii de la aceste situaţii copiii cu vârsta de până la 12 ani inclusiv. Activitatea cu publicul este permisă fără a depăşi 70% din capacitatea maximă a spaţiului în localităţile / judeţele în care incidenţa cumulată la 14 zile e mai mică de 3 / 1000 şi 50% din capacitatea maximă a spaţiului când incidenţa este cuprinsă între 3 / 1000 şi 6 / 1000.

 Peste valoarea de 6/1000 activitatea cu publicul este interzisă. La intrarea în incinta bazinului, persoanele vor purta mască de protecţie, vor respecta distanţarea fizică de cel puţin 1,5 m precum şi celelalte măsuri legale impuse de administratorul bazinului de înot didactic.

Vă mai recomandăm şi:

Loteria Vaccinării: Aproape 600.000 de români s-au înscris în prima zi. Marele premiu este de 1 milion de lei. Unde se afişează rezultatele extragerii

Dacian Cioloş este noul preşedinte al USR PLUS

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite