A accidentat un tânăr şi a fugit. Ca să uite de necaz, şoferul s-a apucat de băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Rutieră a dechis o anchetă în acest caz Foto:Arhivă Adevărul
Poliţia Rutieră a dechis o anchetă în acest caz Foto:Arhivă Adevărul

După ce a accidentat un tânăr, un bărbat din Bucureşti a fugit de la locului accidentului şi, de supărare, a început să bea. Aşa l-au găsit poliţiştii pe Dumitru M., de 45 de ani, duminică după-amiază, la locuinţa bunicului său comuna Nana.

Oamenii legii au fost alertaţi chiar de victimă, pe 12 mai, care le-a spus că bărbatul care l-a accidentat a fugit de la locul faptei. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că Dumitru M., de 45 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul marca Citroen, proprietate personală, pe DJ. 402, în interiorul localităţii Nana, încercând să evite o piatră, a acroşat un tânăr.  Marian I. se afla pe marginea drumului.

Fără să vadă ce s-a întâmplat, şoferul a plecat la locuinţa bunicului său, unde a consumat băuturi alcoolice. În urma incidentului, Marian I. a fost rănit uşor şi, deşi a fost transportat la spitalul din Olteniţa pentru acordarea îngrijirilor medicale, a refuzat internarea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73ml/l alcool pur în aerul expirat şi au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabiliri alcoolemiei. El deţine permis de conducere categoria B din anul 2005.
 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite