Ziua cu cele mai multe decese provocate de Covid-19 în Buzău. A fost şir de maşini mortuare la morgă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa I. Bunilă
Sursa I. Bunilă

Autorităţile au făcut publice ultimele date despre evoluţia pandemiei în judeţul Buzău. Astfel, în ultimele 24 de ore, din totalul celor 292 de buzoieni testaţi, 167 au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu SARS-CoV-2, adică un procent de peste 50 la sută. Au fost înregistrate şi nouă decese, record în valul patru al pandemiei.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Buzău, s-au inregistrat 161 cazuri noi de infectare si şase cazuri de reinfectare cu noul coronavirus.

Dintre cele 167 de cazuri, 161 sunt noi iar alte şase sunt cazuri de reinfectare. Pacienţii au vârste cuprinse între 1 lună şi 93 de ani. Anchetele epidemiologice sunt in desfasurare.

Din păcate, în judeţ au fost înregistrate şi nouă decese la pacienţi cu vârste cuprinse între 60 şi 86 de ani. 

Luni, în curtea Serviciului de Medicină Legală Buzău, maşinile mortuare au stat la rând toată ziua pentru a prelua trupurile celor răpuşi de Covid-19.

De la începutul pandemiei de Covid-19, un număr de 508 buzoieni au decedat după ce au contractat noul coronavirus.

În ţară, au fost identificate 16.743 de cazuri noi de Covid-19 şi s-au înregistrat 442 de decese. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 11.061 de apeluri la numărul unic de urgenţă 112 şi 797 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetăţenilor.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cadavru cu urme de violenţă, găsit în Piteşti, lângă calea ferată. Ce au descoperit oamenii legii

Bătăuşi reţinuţi de poliţişti după o demonstraţie de forţă într-o comună din Argeş. Indivizii au lovit un consătean şi i-au făcut praf maşina

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite