Vremea bună creşte profiturile spălătoriilor auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spălătorie auto
Spălătorie auto

După luni bune de zăpadă şi vreme urâtă, perioadă în care proprietarii maşinilor  nu au mai trecut pe la spălătoriile auto, primele zile adevărate de primăvară au convins tot mai multi soferi din Buzău să facă un drum la spălătorie să îşi cureţe maşinile de noroi.

Spălătoriile auto din Buzău au fost luate cu asalt în ultimele zile. Pentru că aglomeraţia este foarte mare, proprietarii maşinilor se înarmează cu răbdare şi aşteaptă să le vină rândul. Pentru multi şoferi, masina este o carte de vizită. Din acest motiv îşi rezervă o parte din timpul liber pentru a-şi spăla maşinile.

“Este prima dată când vin cu maşina la spălătorie după iarna grea care a trecut. Le-am cerut băieţilor să o spele bine în interior şi exterior pentru că este nevoie. Eu unul nu pot să stau cu ea murdară, este ca acasă, nu poţi sta în mizerie. Aşa că aştept cât este nevoie să o spele cum trebuie. Oricum, la câtă lume este cred că o să petrec vreo trei ore pe aici”, ne-a spus buzoianul Andrei Vlad.

Astfel se face ca angajaţii spălătoriilor auto fac faţă cu greu solicitărilor. “A crescut numărul clienţilor, acum de când s-a încălzit vremea Oamenii cer interior şi exterior, care costă 25 de lei, iar la abonament este 20 de lei. Sunt clienţi care cer şi ceară sau polish pentru culoare, pentru reîmprospătare”, ne-a declarat Dragoş Bucureşteanu, angajat la o spălătorie auto din Buzău

Noroiul din ultima perioadă dar şi substanţele care s-au împrăştiat pe străzi le dă multă bătaie de cap angajaţilor spălătoriilor.

“Pe perioada îngheţului pe carosabil s-a împrăştiat sare şi alte substanţe care sunt corozive. Afectează în primul rând pragule şi jantele maşinilor, şi de aceea trebuie să insistăm foarte mult pe acest aspect şi noi la spălătorie, cel puţin la primele două spălări”, mai spune Dragoş Bucureşteanu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite