VIDEO Viitorul Locomotiva Buzău, eliminată din Cupa României de Dinamo II

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patrick Petre a marcat ultimul gol al partidei, în minutul 90
Patrick Petre a marcat ultimul gol al partidei, în minutul 90

Viitorul Locomotiva Buzău a fost eliminată din Cupa României la fotbal. Într-o partidă disputată miercuri seară pe stadionul „Cornel Negoescu”, formaţia buzoiană a fost învinsă cu scorul de 3 - 1 de Dinamo II Bucureşti.

La pauză, scorul a fost 1-1. Primii care au punctat au fost buzoienii, prin Mihălcescu, în minutul 15. Pentru Dinamo II, a egalat fostul jucător al Universităţii Craiova, Dragoş Firţulescu, în minutul 41, din lovitură de la 11 metri. În partea a doua, oaspeţii s-au desprins după reuşitele semnate de Ioan Stan, în minutele 73, şi Patrick Petre, în minutul 90. 

„Sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor mei, mai ales că am evoluat împotriva unei echipe bune, pe o căldură insuportabilă. Ne dorim să mergem cât mai departe în Cupa României”, a declarat Florin Bratu, antrenorul formaţiei Dinamo II. 

Meciul de la Buzău, primul pe banca tehnică a dinamoviştilor a fostului internaţional Florin Bratu, a fost urmărit de preşedintele Constantin Anghelache, dar şi de antrenorul primei echipe, Flavius Stoican.

Citeşte şi: Filme româneşti de succes, joi şi vineri seară, în amfiteatrul din Parcul Tineretului

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite