VIDEO Un tânăr s-a aruncat de pe podul de la Vadu Paşii. Martor al tragediei a fost un bărbat care căuta în gunoaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat s-a aruncat, joi dimineaţă, de pe podul de la Vadu Paşii, judeţul Buzău. Scena de groază s-a produs sub privirile unui bărbat care căuta prin gunoaiele strânse sub pod.

La un moment dat, acesta a văzut cum un bărbat tânăr s-a aruncat în gol, izbindu-se de cimentul din jurul unui pilon. Martorul spune că îl ştia pe sinucigaş, fiind un tânăr cu probleme de auz şi vorbire.

Acest fapt a fost confirmat şi de către poliţişti care i-au găsit printre actele sale o legitimaţie de transport pentru persoane cu handicap. Avea 25 de ani din localitatea buzoiană Mânzăleşti.

Omul speriat de cele văzute a anunţat imediat la 112 iar o ambulanţă şi un echipaj de poliţie s-au deplasat la locul solicitării. Zona a fost împrejmuită iar acum poliţiştii buzoieni au demarat cercetări la faţa locului. 

Potrivit poliţiştilor, tânărul a coborât din autobuz şi alături de alţi călători a început să traverseze podul. La un moment dat, s-a oprit şi a trecut de balustradă. Oamenii au strigat la el, au încercat să-l oprească, fără nici un rezultat însă.  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite