VIDEO Un bărbat a protestat pe un stâlp întrucât a fost înşelat de o familie să-şi vândă casa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânul a stat patru ani pe stâlp
Bătrânul a stat patru ani pe stâlp

Un bărbat în vârstă de 60 de ani s-a urcat, joi noapte, pe un stâlp din municipiul Buzău, la o înălţime de aproximativ 30 de metri, ameninţând că îşi va lua viaţa întrucât a fost înşelat de o familie să îşi vândă casa, el fiind convins să coboare după patru ore de un vecin.

Potrivit şefului Transporturi Feroviare Buzău, comisar Marcel Bărbulescu, bărbatul de 60 de ani s-a urcat, joi noapte, pe un stâlp din zona Triajului CFR Buzău, ameninţând că se aruncă întrucât a rămas fără locuinţă.

După aproximativ patru ore, bărbatul a fost convins să coboare de pe stâlp de un vecin.

Protestatarul le-a spus poliţiştilor că a decis să-şi pună capăt zilelor după ce a fost înşelat de o familie care în schimbul casei i-a promis că-l va ajuta şi îngriji la bătrâneţe. Pentru că oamenii nu s-au ţinut de cuvînt şi l-au dat afară din casă, bărbatul, care din proprietar al locuinţei, a ajuns să doarmă pe stradă sau în parcuri, a vrut să se sinucidă, urcându-se pe stâlpul înalt de 25-30 de metri.

"În jurul orei 20.40, Biroul Transporturi Feroviare a fost sesizat că un cetăţean de 60 ani s-a suit pe un stâlp de iluminat. Protestatarul reclama că nu mai are locuinţă. În urma negociererilor care au durat patru ore s-a reuşit determinarea acestuia să înceteze protestul", a declarat şeful Biroului TF, comisar Marcel Bărbulescu.

Ulterior, bătrânul a fost transportat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite