VIDEO Tamponare între un autobuz şi un autocar, în apropiere de Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Trei persoane au fost rănite, luni dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe Şoseaua Brăilei, în apropierea municipiului Buzău. Un autobuz care plecase din comuna Gălbinaşi şi urma să ajungă la Buzău a fost lovit în spate de un autocar cu 12 călători. Evenimentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei în trafic.

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Buzău, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă. 

Mai precis, autobuzul condus de un bărbat de 32 de ani, care se îndrepta dinspre Gălbinaşi spre Buzău şi care transporta 30 oameni a lovit din spate un autocar condus de un bărbat de 43 de ani din Argeş, în autocar aflându-se 12 pasageri şi şoferul. 

La faţa locului s-au deplasat şase echipaje, dintre care o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD, două ambulanţe SAJ şi o autospecială cu apă şi spumă. În urma impactului au fost răniţi trei călători din autobuz, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean, şi trei călători din autocar, care au primit îngrijiri la locul accidentului, rănile nefiind grave.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite