VIDEO Şoferul unui camion de la salubritate, spulberat de un autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Angajatul unei firme de salubritate a fost grav rănit într-un accident de circulaţie, produs luni dimineaţă, pe Drumul Naţional 10 Buzău-Braşov, în dreptul localităţii buzoiene Berca. Un bărbat de 42 de ani, şofer al unei autospeciale de colectat gunoaie menajere, a fost spulberat de o maşină care circula regulamentar imediat după ce a coborât din cabina vehicolului. Victima a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Buzău.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10, pe DN 10, în dreptul localităţii Sătuc. 

Un bărbat de 42 de ani, din Berca, şoferul unui camion care efectuează servicii de salubrizare în comună, a coborât din maşină pentru a sta de vorbă cu socrul său. Nu s-a asigurat şi a fost izbit violent de o maşină care circula regulamentar. Impactul a fost atât de violent încât trupul bărbatului a fost aruncat la câţiva metri distanţă, într-un şanţ. 

”Masina de gunoi era oprită pentru că se încărca ce se încărca, şoferul a ieşit din maşină, a fost strigat de pe cealaltă parte şi a intrat în faţa maşinii. Totul s-a petrecut rapid”, a spus Adrian Stoicescu, şoferul autoturismului care l-a accidentat pe şoferul firmei de salubritate. 

Martori ai groaznicului accident au fost chiar colegii şoferului rănit. ”Urcam tomberoanele în spatele maşinii, am auzit frâne şi apoi l-am văzut în şanţ, cu faţa în jos, plin de sânge”, a mărturisit un coleg.

Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Buzău. Starea şoferului rănit este foarte gravă. În urma impactului, el a suferit numeroase răni pe toată suprafaţa corpului.

Pe lângă cercetările poliţiştilor, şi inspectorii de la ITM Buzău au demarat o anchetă, şoferul camionului fiind accidentat în timpul serviciului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite