VIDEO Răpus de depresie, un medic buzoian s-a aruncat de la etajul unui bloc turn

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Un medic din Buzău şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la balconul unui bloc turn din cartierul în care locuia. Iulian Costiuc avea 53 de ani, a profesat mulţi ani medicina generală la Otopeni şi tocmai fusese pensionat din cauza unor tulburări psihice, declanşate, cred apropiaţii, de moartea soţiei, în urmă cu câteva luni.

Scena tragediei a fost blocul 12, un imobil cu zece etaje de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Mai mulţi locatari spun că mai întâi au auzit o bubuitură puternică după care au aflat şi motivul: impactul puternic cu solul al unui bărbat care se aruncase de la înălţime.

O ambulanţă cu medic a sosit imediat la locul tragediei pentru a-i acorda primul ajutor victimei. Manevrele de resuscitare au fost zadarnice, întrucât bărbatul suferise leziuni pe toată suprafaţa corpului şi hemoragie internă.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care bărbatul şi-a pus capăt zilelor. Criminaliştii au luat la verificat toate balcoanele de pe casa scării, pentru a afla de la ce etaj s-a aruncat.

Un indiciu important în aflarea identităţii dar şi a intenţiei privind actul sinucigaş au fost bileţelele găsite în buzunarul pantalonilor, pe care erau scrise numere de telefon şi un mesaj prin care cerea iertare familiei.

Sinucigaşul se numeşte Iulian Costiuc, avea 53 de ani şi a lucrat ca medic militar generalist la Otopeni. A fost pensionat pe caz de boală, luna trecută, acesta fiind descoperit cu tulburări psihice. Apropiaţii spun că medicul nu a mai fost om întreg la minte de când i-a murit soţia în braţe, chiar de sărbătorile de iarnă din 2014. 

El locuia împreună cu mama şi fiul său, într-un bloc cu patru etaje, aflat la doar o sută de metri distanţă de imobilul din care s-a aruncat în gol.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite