VIDEO Răfuieli între clanurile interlope din Buzău, soldate cu rănirea a doi tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

O serie de scandaluri violente au avut loc în mai puţin de 24 de ore între două grupări interlope din Buzău. Rudele unui tânăr rom care a fost bătut de un bărbat cu cagula pe cap, într-o cameră de hotel, s-au răzbunat pe presupusul agresor, luni după-amiază. Altercaţia a avut loc în zona sediului ACR de pe Bulevardul Unirii.

Tomiţă, un tânăr de 38 de ani cunoscut în lumea interlopă ca făcând parte din clanul sportivilor, a fost snopit în bătaie, luni după-amiază, pe Bulevardaul Unirii din Buzău, la intersecţia cu strada Patriei. 

Martorii şocaţi au declarat că au văzut cum patru persoane înarmate cu bâte au venit dinspre Spiru Haret, apoi s-au năpustit asupra rivalului din clanul sportivilor, cunoscut sub numele de Tomiţă. 

L-au înghesuit mai întâi într-un colţ al clădirii ACR, unde l-au lovit cu obiecte contondente.

Victima a reuşit să scape din înghesuială şi să se refugieze în barul Garofiţa, însă agresorii s-au ţinut după el şi au continuat să îl lovească. După ce au văzut că nu mai mişcă, agresorii au fugit iar angajaţii localului au anunţat evenimentul la 112.

În urma altercaţiei, Tomiţă a fost rănit, fiind transportat la spital conştient. Mai multe echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului pentru a cerceta împrejurările în care a izbucnit conflictul. 

Agresorii ar fi bătăuşi chemaţi din alte judeţe de clanul Pasăre din Buzău pentru a se răzbuna pe bărbatul care le-a atacat, azi-noapte, o rudă apropiată, în hotelul Bianka din Mărăcineni. 

Gilbert ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de un bărbat mascat, în timp ce se afla cu iubita lui într-o cameră de hotel de lângă municipiul Buzău. Deşi avea cagulă pe cap, agresorul a fost recunoscut de victimă ca fiind Tomiţă, din clanul sportivilor. 

Azi noapte, în jurul orei 1.00, Gilbert G. şi iubita lui, în vârstă de 19 ani, au închiriat o cameră la un hotel situat la ieşirea din Buzău către Mărăcineni. 

Acesta le-a mărturisit poliţiştilor că a observat un bărbat care i-a urmărit până la intrarea în hotel dar nu i-a dat importanţă. Tinerii au urcat în cameră,  iar la scurt timp s-au trezit peste ei cu un bărbat mascat, înarmat cu un telescop metalic. 

În urma incidentului violent, tânărul ar fi suferit răni grave la o mână şi lovituri puternice la cap, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Buzău. Iubita bărbatului nu a fost lovită, însă s-a speriat atât de tare, încât a leşinat, fiind scoasă pe braţe de către personalul hotelului.

Motivele ar avea legătură cu un conflict mai vechi existent între familiile celor doi.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite