VIDEO Pompierii şi scafandrii caută de vineri seara, în lacul Siriu, trupul unui turist din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
scafandri foto arhiva adevarul

Mai multe echipaje de pompieri şi scafandri din mai multe judeţe caută de trei zile în lacul Siriu, din judeţul Buzău, un bărbat care a căzut dintr-o barcă şi a fost tras de curenţi în adâncuri. Echipajele au fost chemate de un martor care povesteşte că a observat totul de pe malul lacului, dar nu a avut cum să intervină.

Pompierii buzoieni şi scafandrii din Braşov şi Vrancea caută de vineri seara trupul lui Auraş Cherciu, care a căzut din barcă în mijlocul lacului de acumulare de la Siriu. 

Misiunea echipajelor de căutare nu a avut însă succes până acum, zona de căutare fiind una extinsă.

Un apel la 112 anunţa vineri seară, în jurul orei 21.00, că un tânăr de 32 de ani din Făurei a căzut din barca sa în mijlocul lacului de acumulare de la Siriu. 

Imediat, spre locul indicat a fost dirijat un echipaj de pompieri de la staţia Mărunţişu în timp ce un altul a ajuns în zonă şi a ajutat ca zona să fie iluminată.

Pentru că nu l-au găsit vineri noapte, pompierii au reluat căutările sâmbătă, iar buzoienilor li s-au alăturat scafandrii de la ISU Braşov şi Vrancea.

De atunci, căutările decurg anevoios din cauza razei mari indicate ca fiind zona posibilă în care s-a înecat tânărul dar şi pentru că apa e foarte adâncă şi murdară, vizibilitatea fiind sub 5-6 metri.

Căutările vor fi continuate până când trupul bărbatului va fi găsit. Auraş Cherciu avea 32 de ani şi locuia în Făurei, judeţul Brăila. Era necăsătorit şi locuia cu mama sa, tatăl acestuia decedând acum câţiva ani. 

Bărbatul deţinea un service auto în oraş şi era un tânăr extrem de popular, cu un cerc foarte mare de prieteni. Apropiaţilor nu le vine să creadă că moartea l-a răpit dintre ei tocmai pe Auraş.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite