VIDEO Operaţiune pentru salvarea unui muncitor care a leşinat pe terasa unui complex comercial din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorul a leşinat în timp ce lucra la refacerea  faţadei primului etaj al clădirii        FOTO: Iulian Bunilă
Muncitorul a leşinat în timp ce lucra la refacerea  faţadei primului etaj al clădirii        FOTO: Iulian Bunilă

Pompierii au intervenit, în această după-amiază, pentru salvarea unui muncitor care a leşinat pe terasa unui complex comercial din centrul Buzăului, în timp ce lucra la reablilitarea faţadei.

Muncitorul, în vârstă de 53 de ani, a leşinat în timp ce lucra la refacerea faţadei primului etaj al clădirii. Un coleg a sunat imediat la 112 iar primii sosiţi la intervenţie au fost membrii unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Abia după sosirea pompierilor, a fost posibilă coborârea victimei de la înălţime.

Pentru coborârea bărbatului de la o înălţime de patru metri, pompierii s-au chinuit mai bine de 20 de minute cu o scară şi chingi. Victima era inconştientă şi a fost necesară mai întâi fixarea sa pe o targă. Victima, care începuse să îşi revină în timpul operaţiunii de salvare, a fost transportată la Spitalul Judeţean Buzău. 

Colegii muncitorului cred că acesta a leşinat din cauza căldurii. Sunt însă şi martori care spun că l-au văzut pe bărbat consumând bere la terasele amenajate pe platoul Dacia, cu ocazia „Zilelor Buzăului”.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite