VIDEO Noul prefect al judeţului Buzău a depus jurământul. Leonard Dimian a fost propus de ALDE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Leonard Dimian a depus luni jurământul, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Consiliul Judeţean Buzău. La eveniment au fost prezenţi directorii  serviciilor deconcentrate din judeţ, printre care şi fostul prefect Carmen Ichim, revenită pe funcţia de şef al Gărzii de Mediu Buzău.

Învestirea s-a făcut în sistem videoconferinţă, organizată de Ministerul Afacerilor Interne. 

La câteva minute după ce a fost instalat în funcţia de prefect, Leonard Dimian a ţinut să adreseze mulţumiri liderului PNL, Ludovic Orban.

Noul prefect al judeţului Buzău spune că pentru a face faţă cu brio în noua calitate se bazează pe experienţa în funcţia de subprefect, căpătată pe parcursul a aproape 6 luni.

Prima provocare pentru noul reprezentant al Guvernului va fi gestionarea cât mai bună a fenomenelor meteo extreme pe timp de iarnă. Dimian a fost numit prefect al judeţului Buzău la propunerea ALDE.

Leonard Dimian, în vârstă de 51 de ani, este de profesie economist. Este absolvent al Facultăţii de Finanţe, Contabilitate, Informatică din cadrul Universităţii Bucureşti, în 1997, iar în anul 2006, a obţinut diploma de master în specializarea Management Public în cadrul Facultăţii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite