VIDEO Noaptea beţivilor: Scandal în spitalul din Buzău făcut de şmecheri cu bani şi pile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au alergat pe holurile de la Urgenţe pentru a potoli un om de afaceri din Pietroasele. L-a urmat la testarea alcoolemiei fostul şef al Jandarmeriei din Buzău. Cei doi şoferi băuţi bine au făcut scandal azi-noapte în momentul în care s-a încercat să li se recolteze probe biologice

Tură infernală pentru medicii de la Unitatea Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului judeţean şi pentru poliţiştii care au ajuns acolo cu şoferii prinşi conducând în stare avansată de ebrietate. Circul a început aproape de miezul nopţii. Spectacolul a fost deschis de Viorel Păţanu, de 40 de ani, cunoscut ca om de afaceri din Pietroasele. A fost nevoie de mai multe echipaje de poliţie pentru a i se recolta probe biologice, după ce acesta a fost depistat conducându-şi autoturismul rupt de beat.

Supărat că aparatul etilotest a indicat 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat , a profitat de un moment de neatenţie al poliţiştilor şi a luat-o la fugă prin spital. Panica s-a instalat aproape imediat printre personalul medical deşi şoferul a fost prins înainte să provoace vreun alt incident.

Comportament de mafiot

După ce bărbatul a fost priponit de o armată de poliţiştii, a urmat scena clasică a spectacolului din camera de gardă.
"A avut un comportament de mafiot pe care nu mai putem să îl tolerăm, pentru că ne-am săturat de teroarea din fiecare gardă. Atitudinea lui Păţanu a fost sfidătoare mai ales faţă de poliţişti, pe care i-a umilit şi i-a ameninţat. În astfel de momente chiar nu te mai simţi în siguranţă, mai ales că oamenii legii păreau şi ei timoraţi de comportamentul lui Păţanu", a declarat şeful gărzii, medicul Gina Câmpeanu.

În actul doi, fostul şef de la Jandarmerie

După ce show-ul oferit gratis de Păţanu s-a terminat la secţia de poliţie, a urmat actul doi al scandalului de la UPU. De data aceasta protagonist a fost chiar un fost poliţist şi fost şef al detaşamentului de jandarmi din Buzău până în 1995, Aurel Lecu, în prezent pensionar, ajuns acolo tot pentru conducerea maşinii sub influenţa alcoolului. Etilotestul îi indicase 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Acestui individ I se părea că totul i se cuvine şi că noi suntem acolo niste bagatele. Ne-a ameninţat şi pe noi şi pe cei care îl păzeau. Mai grav este că poliţiştii au fost iarăşi timoraţi. Îmi spuneau tot timpul «ştiţi, aveţi grijă, a lucrat la poliţie. Apoi nu au vrut să dea nicio declaraţie. Am consemnat în foaia de observatie, dar Lecu nici n-a vrut să semneze şi nici să se lase examinat" a mai spus medicul Gina Câmpeanu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite