VIDEO Momentul în care o căruţă este lovită de un camion, la Smeeni. Căruţaşii au scăpat cu viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tamponare între un autotren şi o căruţă, care a avut loc duminică, în jurul orei 19.30 pe DN 2C,  a fost surprinsă de o cameră de supravegere din centrul comunei Smeeni. Evenimentul s-a produs în apropierea unei treceri de pietoni din centrul comunei.

Un autotren condus de un şofer polonez nu a observat din cauza soarelui o căruţă condusă de un bărbat de etnie romă din Smeeni, care staţiona în faţa unui bar din zonă, şi a lovit-o în spate.

Pe imagini se observă cum, imediat după impactul violent, un tânăr ce tocmai a coborât din căruţă este trântit la pământ peste una dintre roţile atelajul. În căruţă se mai aflau o femeie şi un bărbat, ambii scăpând fără nicio zgârietură. Femeia a coborât din căruţă şi a sunat imediat la 112, pentru a anunţa accidentul.

Imediat la faţa locului au sosit poliţişii secţiei 13 de poliţie rurală Smeeni, care au început cercetările pentru a stabili exact cauzele producerii evenimentului rutier.

Din relatările martorilor şi mai ales cu ajutorul imaginilor surprinse de una dintre camerele de supraveghere, poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea evenimentului rutier se face căruţaşul care, conform Codului Rutier, nu avea dreptul să circule cu căruţă pe un Drum Naţional şi nici nu avea voie să staţioneze cu aceasta în dreptul unei treceri de pietoni.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite