VIDEO Moarte suspectă la Movila Banului. Cadavrul unui localnic a fost găsit pe un teren cu lucernă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 43 de ani, din satul Limpeziş, comuna Movila Banului, a fost descoperit fără suflare într-un lan de lucernă din apropierea localităţii. Victima, care prezenta multiple leziuni la nivelul feţei, lucra ca paznic pe terenul care aparţine fostului primar al comunei Movila Banului, Frusinea Ghinea.

Sâmbătă seara, bărbatul însoţit de un coleg, de 44 de ani, din localitate, băuţi bine, ar fi plecat cu tractorul la terenul pe care îl păzeau. Nu este foarte clar ce s-a întâmplat între cei doi, însă dimineaţă, acesta din urmă, care ar fi dormit în tractor, l-ar fi găsit pe cel de 43 de ani fără suflare şi a a anunţat Poliţia. 

Anchetatorii au găsit victima întinsă pe o brazdă de lucernă cu multiple răni la faţă provocate, cel mai probabil, cu un corp dur. Principalul bănuit este chiar colegul victimei. Suspectul a încercat să se disculpe declarând în primă fază că doar a încercat să-i dea primul ajutor celui lovit spalându-l cu apă. 

Cadavrul a fost transportat la SML pentru efectuarea necropsiei care va stabili cu exactitate cauza decesului. În cauză a fost deschis un dosar de moarte suspectă iar bărbatul de 44 de ani a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, acesta fiind găsit de anchetatori într-o stare avansată de ebrietate.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite