VIDEO Joseph Hadad, de la Top Chef, a jurizat la Buzău un concurs culinar între elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creativitate, răbdare şi talent în bucătărie. De asta au dat dovadă mai mulţi elevi care au luat parte la un concurs de gătit, organizat de Liceul Tehnlogic „Meserii şi Servicii” Buzău. Concurenţii au avut parte de o surpriză de proporţii. Au fost ajutaţi în bucătărie de unul dintre maeştrii bucătari de top, Joseph Hadad.

Participanţii au fost selectaţi din mai multe licee din Buzău, Prahova şi Vrancea. 12 elevi au avut de preparat mâncăruri din reţete cu un grad de dificultate mare. L-au avut alături pe  unul dintre cei mai cunoscuţi maeştri bucătari din România şi cel mai exigent jurat al show-ului Top Chef, Joseph Hadad.

După ce şi-au depăşit emoţiile, elevii au intrat imediat în febra concursului. Chiar dacă nu au mai gătit niciodată aceste preparate, toţi au dat dovadă de talent şi imaginaţie şi au încercat să impresioneze membrii juriului.

Juraţii au avut o misiune dificilă în a departaja câştigătorii. Cel mai apreciat preparat a fost o prăjitură turcească, cu iaurt şi sirop de citrice, preparată de Liliana Hurmuz, o elevă din municipiul Focşani.

Concursul „Cel mai bun bucătar”, organizat de Grupul Şcolar de Meserii şi Servicii Buzău a ajuns deja la a cincea ediţie. La final toţi elevii au primit diplome de participare şi premii. Concursul a fost realizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Buzău, OPC şi DSVSA. 

Citeşte şi: VIDEO Gospodării inundate şi copaci căzuţi peste maşini, în judeţul Buzău

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite