VIDEO Furtuna care a traversat Buzăul a doborât câţiva copaci şi un panou publicitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O furtună puternică a lovit Buzăul în această după-amiază
O furtună puternică a lovit Buzăul în această după-amiază

O furtună puternică a lovit Buzăul în această după-amiază, iar câţiva copaci au fost doborâţi la pământ, de rafale. Precipitaţiile abundente au provocat inundarea mai multor străzi, fără să pericliteze însă traficul auto. Judeţul Buzău s-a aflat sub Cod Galben de vijelie şi ploi cu caracter de aversă până la ora 18.40.

Pe raza municipiului, vântul, care a suflat în rafale de peste 50 de kilometri pe oră, a pus la pământ un panou publicitar, în zona fabricii de bere, şi doi arbori stradali. Un alt copac a căzut pe şoseaua de centură a oraşului, aproape de podul de la Mărăcineni, şi a fost nevoie ca un echipaj de poliţie să dirijeze traficul mai bine de 20 de minute, până la degajarea carosabilului. Copaci rupţi de vijelie au mai fost semnalaţi la Lipia şi Ziduri.

Precipitaţiile, care au depăşit cantitatea de 20 de litri pe metrul pătrat într-un timp foarte scurt, de aproximativ 30 de minute, au provocat inundarea mai multor străzi de la periferia municipiului dar şi a pasajului de sub podul de la Mărăcineni. 

Potrivit autorităţilor, furtuna nu s-a soldat cu victime omeneşti.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite