VIDEO Fuego a lansat piesa ”Te iubesc”, pe versurile şi muzica unui cunoscut primar din judeţul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fuego a lansat melodia pe Facebook
Fuego a lansat melodia pe Facebook

Paul Surugiu, cunoscut după numele de scenă, Fuego, a lansat zilele trecute o nouă melodie, oferită cadou de sărbători tuturor celor îndrăgostiţi. Autorul piesei „Te iubesc” este primarul comunei buzoiene Boldu, Marian Mărgărit.

Primarul buzoian a declarat că melodia este dedicată în primul rând soţiei şi tuturor celor care iubesc cu adevărat. „Am dat profunzime noţiunii de iubire prin această piesă deoarece iubirea e tema fundamentală a vieţii”, a spus Marian Mărăgărit.

Primarul din Boldu este autorul versurilor dar şi a liniei melodice, fiind cunoscut pentru talentul artistic de către toţi interpreţii de muzică uşoară din România.

Marian Mărgărit este cel mai longeviv primar din ţară şi se află la cârma primăriei Boldu de 26 de ani. 

De fiecare dată a fost ales din primul tur de scrutin. Unul dintre atuurile sale este talentul artistic. 

Marian Mărgărit cântă de la vârsta de şapte ani. „Literatura şi muzica sunt pasiunile mele încă din copilărie, astfel că peste ani am ajuns să fiu profesor şi am predat limba franceză şi muzica", ne-a spus primarul.

  

De-a lungul vieţii a învăţat să cânte la cinci instrumente: pian, vioară, acordeon, orgă şi chitară, cu ajutorul cărora compune melodii potrivite pentru poeziile pe care le scrie.

Împreună cu soţia sa, compune muzică, Fuego fiind unul dintre beneficiarii creaţiilor sale. 

„Eu cânt de când mă ştiu. Şi cânt pe note, nu după ureche. Compun şi piese pentru poeziile mele şi nu numai, care devin cântece frumoase", ne-a mărturisit Marian Mărgărit.

Şi fiul primarului Marian Mărgărit, profesorul de engleză Georgian Mărgărit, în vârstă de 29 de ani, este preocupat de muzică.

Georgian a obţinut locul doi în finala Eurovision din România, cu compoziţia „I”m coming home”, melodie care a devenit hit în toate ţările europene.

image

Georgian este compozitorul piesei „Până vara viitoare”, interpretată de Randi şi Jo, care a fost hitul verii trecute. Fiul primarului a lansat de curând videoclipul Closer, compusă şi interpretată chiar de el.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite