VIDEO Festivitate în Palatul Comunal, cu un public distins. Un italian, intrat în galeria Cetăţenilor de Onoare ai Buzăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivitatea a avut loc în Palatul Comunal
Festivitatea a avut loc în Palatul Comunal

Buzăul are de astăzi încă doi cetăţeni de onoare. Este vorba de Mario Mason, italianul care a condus societatea Ductil Air Liquide Welding, şi scriitorul Titi Damian, cei doi primind această distincţie în cadrul unei festivităţi. De asemenea, titlul „Omul anului 2015 în Buzău” a fost conferit oamenilor de cultură Nicolae Peneş şi Ştefan Iovan.

Joi, 15 decembrie 2016, începând cu ora 12.00, în Sala Nicu I. Constantinescu din Palatul Comunal, a avut loc ceremonia de premiere a Cetăţenilor de Onoare ai municipiului Buzău. În cadrul evenimentului, au fost conferite şi două noi titluri de „Cetăţean de Onoare”. 

Unul dintre cei doi este italianul Mario Mason. Potrivit autorităţilor buzoiene, italianul este persoana care a convins Air Liquide să preia Ductil Buzău. De altfel, Mario Mason a fost director general adjunct al societăţii, timp de 13 ani, în perioada 2001-2014.

  * Titi Damian                                                           * Mario Mason  
 

buzau
buzau

Scriitorul Titi Damian este cea de-a doua persoană care a primit astăzi, în cadru festiv, titlul de cetăţean de onoare al Buzăului.

   *  Ştefan Iovan                                                       * Nicolae Peneş

   

buzau

   

buzau

Titlul „Omul Anului 2015” a fost acordat oamenilor de cultură Nicolae Peneş şi Ştefan Iovan, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local Municipal votată în şedinţa din data de 28 aprilie 2016. 

În momentul de faţă, la Buzău există 64 de cetăţeni de onoare. Aceştia au primit astăzi, din partea Primăriei, o diplomă şi câte 500 de lei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite