VIDEO Doi răniţi şi trei autoturisme avariate, în urma unui accident produs în faţa spitalului din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident spectaculos, la primele ore ale dimineţii, în faţa spitalului de urgenţă Buzău. O maşină scăpată de sub control de un şofer de 25 de ani a făcut praf alte două autoturisme care erau parcate lângă bordură. În urma incidentului, două tinere aflate în maşina care a provocat accidentul au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri.

Noapte cu ghinion pentru patru tineri care se întorceau de la distracţie. Când mai aveau câteva sute de metri până acasă, şoferul a făcut o depăşire riscantă, apoi a pierdut controlul volanului şi maşina a derapat pe o porţiune cu gheaţă.

Scăpat de sub control, autoturismul s-a răsucit de câteva ori pe şosea lovind două autoturisme parcate regulamentar pe marginea drumului.

Poliţiştii spun că accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei excesive.

Martorii care au auzit bubuitura spun că tinerii au avut un mare noroc, una dintre maşini blocând impactul cu o ţeavă de gaze care alimenta mai multe case din zonă.

Pagubele sunt destul de mari, una dintre maşini fiind distrusă în totalitate. În urma testării cu etilotestul, oamenii legii au stabilit că şoferul care a provocat incidentul rutier nu a consumat băuturi alcoolice.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite