VIDEO Canal pe YouTube, dedicat şoferilor imprudenţi şi nesimţiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Depăşire surprinsă de grupul de monitorizare a traficului
Depăşire surprinsă de grupul de monitorizare a traficului

Atenţie cum te comporţi în trafic, fie că eşti şofer, fie că eşti pieton, pentru că orice abatere te poate face de râs. Un grup de buzoieni a creat un canal pe YouTube unde postează înregistrări video cu aspecte negative surprinse pe drumurile din oraş. Depăşiri riscante, opriri neregulamentare, traversări prin locuri nepermise sunt câteva dintre elementele care compun jungla din traficul urban.

„Monitorizare Trafic Buzău“ este numele canalului de YouTube unde un grup de tineri şoferi din municipiu Buzău postează înregistrări video de zi şi de noapte, care surprind abaterile din trafic.

Scenele sunt filmate cu camere video de bord, de înaltă definiţie. Grupul are şi un cont de Facebook, pe care îl descrie ca fiind ”pagină dedicată greşelilor din traficul buzoian şi nu numai”.

În ultima înregistrare postată de grupul de monitorizare a traficului, de pe 8 februarie, apar, printre altele, o depăşire riscantă a unui teribilist, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, la minutul 0:11, o traversare prin loc nepermis, la minutul 0:54, o căruţă într-un nod rutier important (1:15) şi un autoturism care circula pe sens unic, pe strada Bistriţei (1:45).

Canalul ”Monitorizare Trafic Buzău” a fost creat la jumătatea lunii decembrie 2014 şi a strâns deja peste 30 de înregistrări.

Aceasta este a doua iniţiativă a buzoienilor în materie de monitorizare a traficului. În august 2014, câţiva tineri din Buzău au creat o comunitate pe Facebook, menită să-i facă de râs pe şoferii indisciplinaţi din trafic. Dotaţi cu aparate de fotografiat, tinerii îi ”vânează” pe cei care îşi parchează maşinile haotic apoi publică instantaneele pe internet.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite