VIDEO Buzoianca Anca Neculăiasa reprezintă România în finala Miss Earth, care are loc la Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La numai 20 de ani, râmniceanca Anca Neculăiasa reuşeşte să fie pe podiumul unuia dintre cele mai importante concursuri de frumuseţe din lume. Va reprezenta ţara în perioada 19 noiembrie - 6 decembrie în finala Miss Earth, care are loc la Viena. Are experienţa unei asemenea întreceri de frumuseţe întrucât anul trecut a reprezentat România la Miss International în Tokio.

Frumoasa buzoiancă este acum în Viena unde promovează valorile româneşti, costumul popular şi arată lumii că frumuseţea în ţara noastră este o constantă. 

Marea câştigătoare se va alege dintre cele 90 de participante şi se va afla pe 6 decembrie.

Anca are 20 de ani şi 1,76 m înălţime. Este născută în Râmnicu Sărat şi este studentă în anul II la Facultatea de Geografie, secţia Cartografie, din cadrul Universităţii Bucureşti, şi la Relaţii Economice Internaţionale ASE Bucureşti.

image

Buzoianca a practicat baletul de la şase ani, iubeşte animalele şi natura. Îi plac călătoriile şi, de-a lungul anilor, a fost în peste 15 proiecte de voluntariat, atât în ţară cât şi în afară.  

Este la al doilea concurs important de frumuseţe la care participă, în 2014 fiind reprezentanta României la Miss Internaţional, care a avut loc în Japonia, la Tokio.

    

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite