Un pariu nebunesc l-a împins pe un adolescent din Buzău să se arunce în fântână, la miezul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla cum a ajuns un tânăr din comuna buzoiană Bălăceanu, la miezul nopţii, într-o fântână adâncă de cinci metri. A fost salvat de prietenii săi înainte să ajungă pompierii chemaţi prin 112. Le-a spus oamenilor legii că a intrat de bunăvoie în fântână, în urma unui pariu. Anchetatorii nu exclud însă nici varianta ca acesta să fi fost aruncat de tovarăşii săi.

Un apel la 112 a anunţat, la miezul nopţii, că un tânăr de 17 ani, din Bălăceanu, judeţul Buzău, a căzut într-o fântână din sat. 

Până la sosirea pompierilor de la Râmnicu Sărat, în a căror arie de competenţă se află comuna Bălăceanu, localnicii au reuşit să-l scoată pe adolescent nevătămat din apa rece ca gheaţa.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă, pentru a lămuri împrejurările în care tânărul a căzut în apă, mai ales că se afla alături de mai mulţi prieteni. Anchetatorii nu exclud varianta ca acesta să fi fost aruncat de tovarăşii săi.

Din primele cercetări, reiese că băiatul a intrat de bunăvoie în fântână, în urma unui pariu pe care l-a pus cu nişte prieteni. El nu a mai reuşit să iasă, iar amicii săi s-au panicat şi au sunat la 112, punând echipajele de la ISU pe drumuri. 

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite