Deznodământ tragic în cazul buzoianului care a plecat la scăldat şi nu s-a mai întors. Cadavrul plutea în râul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
inecat olt

La scurt timp după ce pompierii au sistat operaţiunea de căutare în râul Buzău a bărbatului de 47 de ani, din Săgeata, dispărut de sâmbătă, a fost găsit mort de către un localnic. Cadavrul se afla în apă, prins în vegetaţie. În urma necropsiei se va stabili cauza decesului, însă cel mai probabil este vorba de înec.

Dispariţia bărbatului de 47 de ani a fost anunţată duminică de mama sa. Aceasta le-a spus poliţiştilor că fiul său a plecat sâmbătă la scăldat şi nu a mai venit acasă. Căutările au început duminică, cu două bărci, pe râul Buzău, însă echipele de căutare nu au dat de urma bărbatului.

Marţi dimineaţă, pompierii au sistat căutările în apă ale bărbatului. Decizia a fost luată după ce duminică şi luni bărbatul a fost căutat de salvatorii ISU cu două bărci de salvare fără nici un rezultat. Pompierii l-au căutat pe bărbat atât pe apă cât şi pe uscat pe malul râului însă nu au găsit indicii că acesta ar fi intrat în apă. Din discuţiile cu localnicii, nimeni nu a văzut că ar fi intrat în râul Buzău.

La câteva ore după ce pompierii s-au retras din dispozitivul de căutare, bărbatul a fost găsit de un localnic din Găvăneşti. El a fost descoperit înecat, în zona islazului, la aproximativ doi metri distanţă de mal, cadavrul fiind prins în vegetaţie. Cauzele decesului nu se cunosc deocamdată. Necropsia va stabili cum a murit bărbatul iar poliţiştii au dechis deja o anchetă în acest caz.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite