Un mort şi trei răniţi, după coliziunea dintre o camionetă şi o dubă, produsă lângă Râmnicu Sărat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Traficul pe DN2 E85, la ieşire din Râmnicu Sărat spre Vrancea, a fost dirijat, miercuri dimineaţă, din cauza unei coliziuni între o autoutilitară şi un autovehicul tip dubă, cu şapte locuri. În urma impactului deosebit de puternic, unul dintre şoferi a murit, alte trei persoane fiind rănite.

Din primele date de la faţa locului, un duba condusă pe direcţia Buzău către Focşani de către un şofer în vârstă de 33 de ani, din Vrancea, a intrat în coliziune cu o camionetă care circula din sens opus şi la volanul căreia se afla un conducător auto în vârstă de 67 de ani, din Iaşi.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului camionetei cu număr de Iaşi, rănirea şoferului din Vrancea şi a celor doi pasageri din duba acestuia, un bărbat şi o femeie de 45, respectiv 44 de ani, ambii din Galaţi.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstaţelor în care s-a produs accidentul.

buzau
Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite