Un buzoian reprezintă România la Turneul Campionilor la tenis de masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu este așteptat acasă cu rezultate foarte bune
Ovidiu este așteptat acasă cu rezultate foarte bune

Primul sportiv care va deschide competiţiile în noul an este Ovidiu Ionescu. Buzoianul va participa pe 7 ianuarie, în China, la Turneul Campionilor, competiţie la care vor fi prezenţi primii opt jucători de tenis de masă, din lume. Antrenorul său de la CSM Buzău, Mircea Dinu spune că Ovidiu a realizat deja o mare performanţă, prin prezenţa sa în elita tenisului de masă masculin.

Tenisul de masă din Buzău intră primul în focurile competiţiilor tari din 2010. Turneul Campionilor, competiţie care se dispută an de an, va debuta pe 7 ianuarie, la Macau, în China.La start vor concura cei mai buni 8 jucători din lume.

Buzăul se mândreşte cu performanţa de a-l avea în China pe Ovidiu Ionescu, sportivul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Buzău, sub comanda antrenorului coordonator Mircea Dinu.

Antrenorul lotului de tenis de masă la CSM Buzău, dar şi al lotului României, Mircea Dinu spune că pentru el, calificarea lui Ovidiu printre cei mai buni este deja o mare realizare.

"Îl antrenez pe Ovidiu de 14 ani iar faptul că s-a calificat pentru noi este o mare performanţă. Am muncit mult împreună şi el a facut multe sacrificii dar faptul că am ajuns ne dă o mare satisfacţie. Este un turneu foarte greu şi sprăm ca Ovidiu să se întoarcă cu rezultate bune. Pe 10 ianuarie se termină turneul şi atunci se va întoarce acasă", ne-a declarat Mircea Dinu, antrenorul lui Ovidiu Ionescu.

La turneul Campionilor vor participa, în afară de Ovidiu Ionescu, şi două reprezentante la tenis de masă feminin. Daniela Dodean şi Elizabeta Samara, componentele lotului României vor încerca să câştige, aşa cum au facut-o la dublu, în 2009, la Campionatele Europene, desfăşurate la Stuttgart.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite