Tupeul se plăteşte. Poliţia i-a lăsat fără permis pe şoferii care au ignorat un semafor şi coloana de maşini VIDEO

0
0
Sursa George Kidd / InfoTrafic Buzău
Sursa George Kidd / InfoTrafic Buzău

Şoferii care au ignorat culoarea roşie a semaforului mobil din zona Mangă, unde se construieşte un pod de-a lungul DJ 203K, au rămas pietoni. O acţiune a poliţiei a avut loc vineri la Mărăcineni, acolo unde au fost surprinse frecvent autoturisme care depăşesc coloana aflată în aşteptarea culorii verzi.

În cursul zilei de vineri, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Mărăcineni au desfăşurat  acţiuni pentru reducerea riscului rutier pe DJ203K, pe zona de competenţă.

Din totalul sancţiunilor aplicate pentru nerespectarea prevederilor OUG195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 19 au vizat nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului amplasat pe durata lucrărilor şi depăşirea unei coloane aflate în aşteptare la semafor pe tronsonul de drum menţionat.

Totodată, şoferilor care au încălcat prevederile menţionate le-au fost reţinute permisele în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate pentru aceste abateri este de 6.090 de lei. 

Sursa George Kidd / InfoTrafic Buzău

Activităţi similare se desfăşoară cu periodicitate, pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere ce s-ar putea produce pe fondul nerespectării regulilor de circulaţie.

Poliţiştii rutieri atenţionează conducătorii auto asupra necesităţii respectării cu stricteţe a legislaţiei rutiere, atât pentru siguranţa proprie, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Urmăriri şi bătăi ca-n filme, pe stradă, în Buzău. Ţinta agresorilor: un activist civic

Măsura radicală luată de un fermier român sătul să caute în zadar muncitori pentru a strânge recolta

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri