Tenismenul Ovidiu Ionescu este sportivul buzoian al anului 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gala Sportului Buzoian, eveniment organizat la fiecare sfârşit de an de Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport, împreună cu CSM Buzău, a avut loc vineri seară. „Cel mai bun sportiv buzoian” în 2015 a fost desemnat jucătorul de tenis Ovidiu Ionescu. Pe locul doi s-a clasat un alt tenismen, Constantin Cioti.

În 2015, titlul de cel mai bun sportiv al judeţului Buzău a revenit tenismenului Ovidiu Ionescu, de la secţia de tenis de masă a CSM Buzău. Podiumul a fost completat tot de tenismeni: Constantin Cioti s-a clasat pe locul II, în timp ce Dragoş Oprea a ocupat locul III. 

Primii doi sportivi în clasament nu au fost prezenţi la gală, având meciuri de campionat la cluburile la care evoluează. 

La categoria sporturi neolimpice, cel mai bun sportiv în 2015 a fost Izabela Zekany, arte marţiale.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, prezent la eveniment, s-a arătat mulţumit de rezultatele obţinute de sportivii buzoieni în 2015.  Nu la fel de încântată de performanţele sportivilor buzoieni este conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret.

În cadrul Galei Sportului Buzoian 2015 au fost premiaţi şi cei mai buni antrenori ai anului. Cele mai multe rezultate în 2015 au fost obţinute de Mircea Dinu, preşedintele Clubului Sportiv Municipal Buzău, antrenorul lotului naţional masculin de tenis de masă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite