Tehnicianul buzoian Ilie Stan va antrena în Emiratele Arabe Unite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan nu mai antrenase o echipă de şase luni
Ilie Stan nu mai antrenase o echipă de şase luni

Fără angajament din ianuarie 2014, când a fost dat afară de la fc Braşov, Ilie Stan, tehnicianul buzoian în vârstă de 46 de ani, şi-a găsit, în sfârşit, echipă pe care să o antreneze.

Chiar dacă şi-a dorit să ajungă la Steaua după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf la Al-Hilal, tehnicianul buzoian Ilie Stan s-a mulţumit până la urmă cu un contract în străinătate, dar la o echipă dintr-o ligă inferioară. Antrenorul urmează să plece zilele acestea în Emiratele Arabe Unite, acolo unde va semna un contract pe un an cu ocupanta locului 9 în sezonul trecut, Al Urooba.

Gruparea Al Urooba joacă în liga secundă din Emiratele Arabe Unite şi a terminat, sezonul trecut, pe poziţia a 9-a, la 35 de puncte de ocupanta primului loc, Emirates Club. Echipa lui Ilie Stan joacă în localitatea Mirbih, pe un stadion de doar 3.000 de locuri, iar ultimul meci câştigat a fost acum trei luni. De atunci, a mai disputat alte şapte partide, dar n-au reuşit să câştige nici măcar una. 

Cumnatul antrenorului Gloriei Buzău, Viorel Ion, Ilie Stan a mai antrenat în România pe Victoria Brăneşti, CS Mioveni, Steaua Bucureşti, Concordia Chiajna, FC Vaslui şi FC Braşov.

Citeşte şi: VIDEO Măgăruşii, din ce în ce mai rari în gospodăriile buzoienilor

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite