Tânără din Buzău, şantajată cu poze în ipostaze intime. Prietenul cunoscut pe Facebook i-a cerut favoruri sexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă adevarul.ro
Arhivă adevarul.ro

Un bărbat din Prahova a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru că a şantajat o tânără din judeţul Buzău cu publicarea unor fotografii în ipostaze intime. Cei doi se cunoscuseră prin intermediul reţelelor de socializare.

Din cercetări a reieşit că, la începutul lunii februarie individul din Prahova, de 28 de ani, s-a împrietenit, pe Facebook, cu o tânără în vârstă de 20 de ani, din comuna Chiojdu, Buzău. 

”După ce a convins-o să-i trimită mai multe fotografii în ipostaze intime, individul a trecut la şantaj”, au precizat reprezentanţii IJP Buzău.

În schimbul nepublicării fotografiilor, bărbatul ar fi pretins bani şi acceptul fetei de a întreţine relaţii sexuale.

În baza autorizaţiei emise de Judecătoria Buzău şi cu sprijinul poliţiştilor prahoveni, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat o percheziţie domiciliară la imobilul tânărului, de unde au ridicat mai multe medii de stocare în vederea continuării cercetărilor. 

În urma probatoriului administrat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului în vârstă de 28 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite