Primar din Buzău, acuzat că a bătut secretara primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă adevarul.ro
Arhivă adevarul.ro

Primarul comunei buzoiene Cătina, Alexandru Fulgeanu, este acuzat că ar fi bătut-o pe secretara Primăriei, o femeie de 53 de ani. Agresiunea ar fi avut loc în cursul zilei de joi.

Poliţia Buzău a fost sesizată de o persoană de sex feminin de 53 de ani din comuna Cătina care a fost agresată de angajatorul ei, un bărbat de 41 de ani din aceeaşi localitate.  

Incidentul s-a produs în jurul orei 14.00, în incinta Primăriei. Scandalul a început între secretară şi o colegă, după care a intervenit primarul. La fata locului a ajuns şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. 

Potrivit unor surse din Primăria Cătina, secretara Primăriei ar fi fost lovită de către primarul Alexandru Fulgeanu pe motiv că ar fi refuzat să semneze nişte documente pentru disponibilizarea unei angajate.

La rândul său, primarul din Cătina susţine că după un schimb de replici cu secretara, o rudă a acesteia ar fi încercat să intre peste el în birou. Poliţiştii fac verificări pentru a stabili ceea ce s-a întâmplat şi a lua măsurile legale ce se impun. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite