Stadionul Municipal din Buzău, o arenă cu 18.000 de locuri pe care Steaua Bucureşti ar putea juca meciurile de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arena are 18.000 de locuri
Arena are 18.000 de locuri

Oficialii Stelei au declarat, marţi, că echipa bucureşteană s-ar putea muta la Buzău, dacă în luna mai nu se va ajunge la o înţelegere cu Ministerul Apărării Naţionale (MApN). Arena din Buzău are o capacitate de 18.000 de locuri, toate pe scaune sau fotolii.

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a declarat că Steaua are un "Plan B", în cazul în care nu se va ajunge la o înţelegere pentru marcă şi nu va fi lăsată să joace în Ghencea. Varianta stadionului Gloria din Buzău este deja inclusă de Steaua (FCSB) în dosarul de licenţiere pentru Liga 1 2015/2016. 

"Avem planul A de a rămâne în Ghencea, însă Planul B este să jucăm în altă parte. Am mai fost daţi o dată afară de pe Ghencea fără nicio explicaţie. Vrem să fim siguri că avem un stadion pe care să jucăm dacă se întâmplă ceva, iar acesta este la Buzau. Este cel mai apropiat stadion de Bucureşti şi este omologat în Liga 1", a declarat Duckadam la postul tv Sport.ro.  

Steaua a fost dată afară de MApN în 2011, când a făcut un tur prin ţară şi a jucat "pe teren propriu" acolo pe unde a apucat. În acel an, Steaua s-a dus la Buzău, dar şi la Ploieşti, Constanţa sau Cluj. Pentru sezonul viitor, Steaua nu vrea să joace pe terenurile rivalelor din Ploieşti sau Giurgiu.

Arena din Crâng, unde joacă echipa Gloria Buzău, are o capacitate de 18.000 de locuri, toate pe scaune sau fotolii. În dotarea lui, Stadionul Municipal are o instalaţie de nocturnă modernă, inaugurată în 2008, un teren de antrenament cu gazon sintetic, omologat pentru liga a II-a, dar şi un mini-hotel pentru cantonarea jucătorilor. Click AICI pentru mai multe informaţii şi fotografii.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite