Soţ şi soţie, arestaţi după ce au agresat un poliţist de la Serviciul Rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţişti de la Servicul Rutier le-au întocmit celor doi soţi dosar penal  FOTO: Arhivă
Poliţişti de la Servicul Rutier le-au întocmit celor doi soţi dosar penal  FOTO: Arhivă

Vineri dimineaţă, un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, care acţiona pe bulevardul Unirii, a oprit pentru control o autoutilitară ce prezenta avarii similare celor produse în urma implicării într-un accident.

Poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat de 35 de ani, din comuna Calvini, nu deţinea autorizaţie de reparaţie, motiv pentru care i-au întocmit proces verbal de contravenţie şi i-au reţinut permisul în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile.

În momentul în care i s-au adus la cunoştinţă măsurile legale ce urmează a fi luate împotriva lui, conducătorul auto a devenit recalcitrant, s-a manifestat violent şi a început să adreseze ameninţări poliţiştilor. Bărbatul a opus rezistenţă în momentul în care poliţiştii au procedat la imobilizarea lui, în ajutorul şoferului venind soţia acestuia, care a încercat să îi împiedice pe poliţişti să îşi îndeplinească obligaţiile de serviciu.

Atât conducătorul auto, cât şi soţia lui au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău, unde li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „sfidarea organelor judiciare”, respectiv „împiedicarea, sub orice formă, a organelor de menţinere a ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei”.

Împotriva celor doi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite