Primăria Buzău stabileşte viitoarele investiţii în infrastructura urbană cu ajutorul unui sondaj de opinie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Primăria municipiului Buzău va aplica la nivelul  oraşului un studiu de mobilitate urbană durabilă la baza căruia va sta un sondaj făcut în rândul buzoienilor. În perioada următoare, la uşile mai multor locatari din toate cartierele oraşului, vor suna operatorii de sondaj care  vor realiza respectiva cercetare sociologică.

Până la sfârşitul acestei luni, mai mulţi locuitori ai urbei vor fi vizitaţi de operatorii trimişi de Primărie pentru a fi chestionaţi cu privire la diferitele nevoi ale acestora, pornind de la asfalt şi ajungând la transportul în comun, iluminat public şi deplasarea prin municipiu. 

Primăria a transmis, miercuri, un mesaj de informare a populaţiei în finalul căruia municipalitatea mulţumeşte tuturor buzoienilor care aleg să se implice în elaborarea studiului „Plan de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Municipiul Buzău”.

”În acest sens, vă aducem la cunoştinţă că până la sfârşitul lunii septembrie 2016, se derulează o campanie de intervievare a populaţiei  prin operatori de sondaj, în vederea identificării situaţiei actuale privind aspectele de mobilitate urbană. Interviurile vor fi realizate la domiciliul cetăţenilor, iar operatorii de sondaj se vor identifica prin ecuson/adresă din partea Primăriei Buzău. (...) Numai prin implicarea dumneavoastră, vor putea fi identificate problemele reale existente în oraşul nostru, în ceea ce priveşte mobilitatea persoanelor şi bunurilor, astfel încât să se poată întreprinde acţiunile şi măsurile necesare pentru rezolvarea acestora”, se arată în mesajul autorităţilor locale. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite