Pregătiri în toi pentru alegerile prezidenţiale. Prefectura Buzău caută jurişti pentru secţiile de votare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în 2 noiembrie
Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în 2 noiembrie

Prefectura Buzău a demarat pregătirile pentru organizarea alegerilor prezidenţiale din noiembrie. Persoanele interesate să fie desemnate preşedinţi ai birourilor electorale ale secţiilor de votare sau locţiitori ai acestora pentru alegerile pentru Preşedintele României pot depune deja cereri de înscriere.

Cererile se depun la Registratura Instituţiei Prefectului - Judeţul Buzău, de luni, până vineri, în intervalul orar 8-16, până la data de 25 septembrie 2014, şi vor fi însoţite, în mod obligatoriu, de copie xerox după actul de identitate şi copie xerox după actul de studii.

„Pot fi desemnate preşedinţi ai birourilor electorale ale secţiilor de votare sau locţiitori ai acestora persoanele care au formulat cereri şi figurează în evidenţele Autorităţii Electorale Permanente că au exercitat funcţia de preşedinte al biroului electoral al secţiei de votare sau de locţiitor al acestuia la cel puţin un scrutin electoral”, a declarat Maria Buleandră, prefectul judeţului Buzău.

Vor avea prioritate pentru înscrierea pe listele cuprinzând persoanele care pot fi desemnate preşedinţi ai birourilor electorale ale secţiilor de votare sau locţiitori ai acestora persoanele care au absolvit studii superioare juridice. 

Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în 2 noiembrie, iar al doilea tur, pe 16 noiembrie.

Citeşte şi: VIDEO S-a dat startul în raliul automobilelor de epocă. Maşinile vor parcurge peste 450 km, până la Chişinău

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite