Poliţiştii, alertaţi de accidentele din zona trecerilor de pietoni. Nouă şoferi au rămas fără permis după ce nu au acordat prioritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii acţionează în zona trecerilor de pietoni
Poliţiştii acţionează în zona trecerilor de pietoni

Poliţiştii de la Rutieră au intrat în alertă după ce în ultimele zile s-au înregistrat mai multe accidente în zona trecerilor de pietoni. Pentru a combate şi preveni astfel de tragedii, poliţiştii buzoieni au organizat o acţiune pentru depistarea şi sancţionarea şoferilor care nu respectă regulile de prioritate.

Nouă conducători auto cu vârste cuprinse între 23 şi 55 de ani au rămas pietoni pentru 30 de zile pentru că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversare regulamentară.

Alţi cinci şoferi au rămas fără permis de conducere din cauză că au încălcat regulile de circulaţie.
Un italian în vârstă de 43 de ani, un ieşean de 24 de ani şi un bărbat de 42 de ani din Belarus au fost surprinşi de poliţişti în timp ce efectuau depăşiri neregulamentare.


O altă tânără de 26 de ani din Bacău a fost surprinsă de radar conducând cu o viteză de 119 km/h în localitatea Costeşti, iar un buzoian de 28 de ani a rămas pieton după ce a trecut pe roşu într-una din intersecţiile de pe Bulevardul Unirii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite