Podul de la Vadu Paşii şi Spitalul Judeţean vor beneficia de fonduri de la CJ Buzău pentru modernizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul de hotărâre privind achiziţiile publice ale Consiliului Judeţean pentru anul 2013 a fost adoptat, în şedinţa de săptămâna trecută, în premieră, cu unanimitate de voturi. Infrastructura rămâne o prioritate pentru conducerea Consiliului Judeţean Buzău.

În acest an, pentru modernizarea Spitalului Judeţean este prevăzută suma de 5,9 milioane lei. De asemenea, este prevăzută o sumă importantă şi pentru cofinanţarea proiectulului cu fonduri europene „Serviciul de management integrat al deşeurilor”, aportul CJ fiind de 147,68 milioane de lei. 

„Infrastructura reprezintă, în continuare, o prioritate. Printre obiectivele principale care vor beneficia de fonduri sunt podul de la Vadu Paşii, cu aproximativ 36 milioane de lei, modernizarea drumului Bisoca-Săruleşti-Vintilă Vodă, 48 milioane, execuţie de lucrări de modernizare Vintilă Vodă–Plaiul Nucului, 76 milioane, reabilitarea drumului Râmnicu Sărat-Buda, 24 milioane, precum şi reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean Ghergheasa-Poşta Câlnău, 50 milioane lei”, a precizat Cristi Bîgiu. 

De altfel, la sfârşitul lunii trecute, podul de la Vadu Paşii a fost preluat în administrare de către Consiliul Judeţean, pentru a putea fi puse cât mai repede în practică procedurile privind reabilitarea acestui obiectiv. 

Preşedintele CJ, Cristi Bâgiu, a precizat însă că, cel mai probabil, nu vor intra în lucru în acest an toate drumurile, însă era necesar ca aceste obiective să fie incluse în planul de achiziţii în caz că vor fi aprobate în cursul anului. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite