Peste 300 de amenzi, aplicate într-o singură zi de către poliţiştii buzoieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În doar 24 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Buzău au constatat 307 contravenţii la regimul circulaţiei şi au întocmit patru dosare penale. Valoarea totală a amenzilor aplicate joi de polişiştii de la Rutieră a fost de 47.020 de lei.

161 dintre abateri au fost la regimul legal de viteză, iar împotriva a patru şoferi care ua depăşit limita legală de viteză a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării, pentru o perioadă de 90 de zile.

Cea mai mare viteză în localitate – 129 km/h – a fost înregistrată de radarul care acţionat pe DN2 E85, în localitatea Mihăileşti. Într-un alt caz, un bucureştean circula cu viteza de 178 km/h, tot pe DN2 E85, în afara localităţii Costeşti.

În aceeaşi zi, poliţiştii rutieri au mai reţinut în vederea suspendării permisele altor şapte conducători auto, care nu au respectat regulile privind depăşirea, prioritatea, semnificaţia culorii roşii a semaforului electric, unul dintre şoferii lăsaţi „pietoni” fiind depistat de poliţişti, pe strada Transilvaniei din Buzău, în timp ce conducea un autoturism ce prezenta defecţiuni grave la mecanismul de direcţie şi sistemul de frânare. 

Două dintre dosarele penale întocmite de poliţişti au fost pentru conducerea pe drumurile publice a unor autovehicule neînmatriculate, unul pentru conducerea unui autoturism de către un sucevean în vârstă de 36 de ani căruia îi fusese suspendată exercitarea acestui drept, iar cel de-al patrulea pentru alcool.

Citeşte şi: Isprava unui copil din Râmnicu Sărat: a furat o maşină dintr-o benzinărie şi a plecat la plimbare

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite