Patronul unui local din Buzău, trimis la închisoare pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Alexandru Vrapciu, proprietarul unei cafenele de pe Bulevardul Spiru Haret, din Buzău, a fost condamnat definitiv la 4 ani şi 10 luni de închisoare, pentru că a făcut parte dintr-o reţea de trafic de stupefiante. El a fost arestat, anul trecut, ulterior a fost condamnat de Tribunalul Buzău iar Curtea de Apel Ploieşti, acolo unde s-a judecat apelul, a menţinut sentinţa iniţială.

„Respinge, ca nefondate, apelurile declarate de inculpaţii Vrapciu Octavian Alexandru şi Brică Constantin împotriva aceleiaşi sentinţe. Compută din pedeapsa principală aplicată inculpatului Vrapciu Octavian Alexandru perioada reţinerii şi arestării preventive de la 23.08.2014, la zi. Compută din pedeapsa principală aplicată inculpatului Brică Constantin perioada reţinerii şi arestării preventive de la 23.08.2014, la 19.02.2015. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Definitivă“, se precizează în încheierea pe scurt a şedinţei.

Alexandru Octavian Vrapciu, patronul unui bar de pe strada Spiru Haret, a fost arestat anul trecut în urma unei acţiuni a procurorilor DIICOT sub acuzaţia de trafic de droguri. Membrii reţelei din care făcea parte şi Vrapciu au fost filaţi şi monitorizaţi de ofiţeri coordonaţi de procurorii DIICOT, timp de mai multe luni, până când s-au obţinut suficiente probe pentru a-i pune sub acuzare.

Anchetatorii au descoperit că drogurile erau vândute în special în municipiul Buzău şi Brăila, uneori în campusul bucureştean Agronomie.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite