Parlamentarii buzoieni vor fi cazaţi în condiţii de lux la Bucureşti

0
0
Patru dintre cei nouă deputaţi de Buzău dar şi un senator au solicitat sume pentru cazare    FOTO: Arhivă
Patru dintre cei nouă deputaţi de Buzău dar şi un senator au solicitat sume pentru cazare    FOTO: Arhivă

Câţiva dintre parlamentarii buzoieni au ales să locuiască la hotel atunci când vor participa la sedinţele de plen de la Camera Deputaţilor şi de la Senatul României. Astfel, patru dintre cei nouă deputaţi de Buzău dar şi un senator au solicitat sume pentru cazare.

Doi dintre deputaţii de Buzău, social-democraţii Marcel Ciolacu şi Marian Ghiveciu, vor sta la hotel, tariful minim în astfel de unităti fiind de 190 de lei pe noapte. Alţi doi deputaţi, Gheorghe Coman, de la PP-DD, şi Adrian Mocanu, de la PSD, au solicitat bani pentru a locui cu chirie. Ei vor încasa de la Parlament 70% din tariful minim practicat de unităţile hoteliere, adică aproape 133 de lei pe noapte. 

Ceilalţi cinci deputaţi de Buzău nu au solicitat sume pentru cazare, probabil pentru că vor locui în imobilele pe care le deţin în Bucuresti. Este vorba despre liberalii George Scutaru, Titi Holban şi Erland Cocei, dar şi despre Eugen Nicolicea, de la UNPR, şi Cezar Preda, de la PD-L. 

În cazul celor patru senatori de Buzău, doar social-democratul Victor Mocanu a solicitat bani pentru cazare, acesta urmând a locui la Hotel Marriott. Aceasta chiar dacă, potrivit declaraţiei de avere, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău deţine, încă din anul 1996, un apartament în Bucuresti.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite