Campionatul European de tenis de masă la dublu mixt va avea loc la Buzău, pentru al doilea an consecutiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elizabeta Samara se află pe locul 14 în clasamentul mondial                                               FOTO: Arhivă
Elizabeta Samara se află pe locul 14 în clasamentul mondial                                               FOTO: Arhivă

Pentru al doilea an consecutiv, Federaţia Română de Tenis de Masă a reuşit să obţină acceptul Uniunii Europene de Tenis de Masă în vederea organizarii în ţara noastră a Campionatului European de Seniori de Dublu Mixt.

Competiţia va avea loc în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, între 14 şi 16 iunie. Prin urmare, buzoienii vor avea prilejul să-i vadă din nou la treabă pe Elisabeta Samara ori pe Adrian Crişan. 

Clasamentul mondial în prima lună a anului 2013 o găseşte pe Elizabeta Samara pe cea mai bună poziţie a carierei de până acum, locul 14. Sportiva noastră a urcat patru locuri faţă de luna decembrie 2012. Daniela Dodean este cea de-a doua sportivă din Romania în ierarhia mondială, fiind situată pe locul 35, cu un loc mai jos faţă de luna trecută. Cea de-a treia sportivă din ţara noastră se află pe locul 83 în lume, Bernadette Szocs păstrându-şi poziţia din luna precedentă. 

La masculin, doar Adrian Crişan se află între primii 100 de sportivi ai planetei. Crişan este pe locul 18, cu un loc mai jos faţă de decembrie 2012.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite