Opt elevi buzoieni au primit bani de la Ministerul Educaţiei, pentru că au obţinut zece pe linie la examenele naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii buzoieni care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat au primit bani în baza unui ordin al Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice. Festivitatea de premiere a fost organizată în această dimineaţă, la Sala de Şedinţe a Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău.

Stimulentele financiare au fost acordate unui număr de şapte elevi cu zece pe linie la examenul de Evaluare Naţională şi unui fost elev al Colegiului B.P. Hasdeu, singurul din Buzău cu media zece la Bacalaureat. 

Plicurile acordate absolvenţilor de gimnaziu au conţinut câte 1000 de lei iar singurul buzoian care a luat media 10 la examenul de Bacalaureat a primit 3000 de lei. ”Premiul obţinut astăzi mi se pare ok, nu neapărat pentru că mă motivează ci pentru că te face să te simţi apreciat. Asta contează”, a declarat Robert Neagu, singurul absolvent de liceu care a obţinut în acest an media 10 la Bacalaureat.

Absolvenţii de gimnaziu premiaţi sunt Irina Pană, absolventă a Şcolii Gimnaziale Aviator „Mircea Bădulescu, Andreea Zotescu, absolventă a Şcolii Gimnaziale „Sfântul Apostol Andrei”, Alexandru Ungureanu, de la Colegiul Naţional ”B.P. Hasdeu”, Ion Tighel, de la Şcoala generală nr. 7 şi Matei Alexandru Sava, de la Colegiul Hasdeu. 

De la festivitatea de premiere anunţată pe ultima sută de metri au lipsit doi elevi de clasa a IX-a respectiv Robert Kullman şi Marius Sterian, care urmează să le fie transmişi banii ulterior.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite