Om de afaceri din Buzău, implicat într-un accident rutier. A ajuns cu maşina într-un şantier, după ce a pierdut controlul volanului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto reporterbuzoian.ro
Foto reporterbuzoian.ro

Omul de afaceri buzoian, Ion Burlacu, a fost implicat, miercuri după-amiază, într-un accident rutier uşor în giratoriul din dreptul cartierului "Orizont". Patronul grupului Romplast&Recomplast conducea un vehicul de teren, a pierdut controlul volanului, a lovit o bordură după care a intrat cu autovehiculul în gardul şantierului din apropiere, unde se aflau câţiva muncitori.

Burlacu era însoţit de soţia sa când a pătruns printre utilajele folosite la construcţia unor blocuri. Evenimentul rutier s-a produs miercuri, în jurul orei 13.00.

Ion Burlacu circula la volanul unui Nissan dinspre Mărăcineni către Buzău iar în momentul în care, intrând în rond, nu a acordat prioritate, s-a speriat şi a lovit bordura. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a pătruns cu maşina în mijlocul unui şantier în care se construiesc blocuri de locuinţe. 

Evenimentul s-a produs extrem de repede, spune şoferul, care s-a ales doar cu o sperietură. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Soţia sa, aflată în dreapta, acuza după incident dureri lombare, însă este în afara oricărui pericol. Autoturismul a fost serios avariat şi va avea nevoie de reparaţii capitale.

Muncitorii de pe şantier au tras şi ei o sperietură groaznică în momentul în care s-au trezit cu maşina printre ei. Spun că doar o minune a făcut ca nicio persoană să nu fie lovită de autoturismul scăpat de sub control. 

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite