O prostituată câştigă până la 4000 de lei pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petronela, sau Nela cum îi spune toată lumea, are 27 de ani, este din Iaşi şi de şapte ani practică prostituţia la Buzău. Una dintre cele mai vechi prostituate de pe centura oraşului ne-a dezvăluit, în exclusivitate, secretele meseriei, pericolele care o pândesc, dar şi frustrările pe care le are.

"Practic de vreo şapte ani prostituţia. Nu am avut încotro. Sunt crescută la Iaşi, am patru fraţi, nu am părinţi şi nu am avut încotro", aşa îşi începe povestirea o prostituată care a fost crescută la casa de copii în Iaşi, iar după ce a terminat 12 clase a fost dată afară.

Acesta a fost momentul în care a avut nevoie de ajutorul unui taximetrist ca să aibă un loc unde să doarmă.

„Timp de două săptămâni mi-a propus să mă duc să fac bani, să fac sex în schimbul banilor. Eu am zis să încerc şi treaba asta şi am văzut că se fac bani şi am ţinut-o tot aşa până în ziua de azi", ne-a mărturisit Nela.


Meserie grea


Nela ştie că mesria pe care o practică nu e uşoară şi uneori devine chiar riscantă. Nu de puţine ori s-a întâmplat să se întoarcă fără niciun ban, chiar dacă a oferit nişte servicii.

„M-am dus cu un client şi a zis că e poliţai şi nu a fost adevărat. Am făcut sex cu el, mi-a pus cătuşele şi după ce am terminat treaba mi-a dat drumul fără să îmi plătească. Eu mă înţelesesem cu el 30 de lei şi nu mi i-a dat. Au mai fost să o fac şi să nu îmi plătească. Se întâmpla la început după aceea am început să cer banii înainte", ne-a spus femeia.


Nu simte criza


Nela se află la Buzău de ani de zile, timp în care a reuşit să îşi facă şi clienţi fideli. A fost plecată şi în alte ţări, însă s-a întors în România cu buza umflată pentru că fost înşelată. Acum reuşeşte să câştige zilnic o sumă frumuşică.

„Într-o lună fac cam 40 de milioane (lei vechi). Mă uit şi eu la client, la ce maşină are. Cer între 20 dei şi până la 50 de lei. Depinde ce vrea clientul", ne-a mai spus Nela.


Femeia are şi doi copii, care acum sunt în orfelinat, dar la care se duce de fiecare dată când are ocazia şi le duce de toate.


Clienţi pe bandă rulantă


„Am 10-15 clienţi am pe zi. Sunt cam mulţi dar sunt căutată pentru că îmi fac bine meseria. Chiar dacă câştig atât, mi-e ruşine cu ce fac şi sper să pot să renunţ la un moment dat. Eu nu pot să merg cu capul sus pe stradă pentru că mă recunosc clienţii şi strigă după mine", spune Nela.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite