O femeie a murit într-un incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Buzău VIDEO

0
Publicat:

Pompierii au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Buzău. Echipajele de intervenție au evacuat o bătrână, în vârstă de 88 de ani, care a suferit arsuri. O altă femeie care se afla în locuință nu a putut fi salvată. Pompierii au găsit-o carbonizată.

Evenimentul a avut loc la un bloc de pe Aleea Zorilor, din municipiul Buzău. Pompierii au ajuns de îndată la fata locului unde au constatat ca incendiul se manifesta generalizat la locuinta, evacuând din incinta apartamentului o persoană cu arsuri. Este vorba despre o femeie în vârstă de 88 de ani.

Șase persoane din bloc s-au autoevacuat după izbucnirea incendiului. Din informațiile culese de la vecini, salvatorii au aflat că în interior se mai afla o persoană și imediat au demarat manevre pentru pătrunderea în condiții de siguranță în interior.

”Pompierii au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Buzău. Pompierii au ajuns de îndată la fata locului unde au constatat ca incendiul se manifesta generalizat la locuintă, evacuând din incinta apartamentului o persoana cu arsuri”, informează ISU.

Prima persoana evacuată a fost salvată de pompieri, este în viață, suferind arsuri la nivelul feței și intoxicație cu fum. O altă femeie care se afla în locuință nu a putut fi salvată. Pompierii au găsit-o carbonizată.

”În interiorul locuinței a fost găsită o persoană de sex feminin decedată. Prima persoana evacuată a fost salvată de pompieri, este în viață, suferind arsuri de gradul II la nivelul feței și intoxicație cu fum”, informează ISU Buzău.

În urma incendiului produs pe Aleea Zorilor, la Urgențele Spitalului Județean Buzău a fost transportată o femeie în vârstă de 88 de ani, care a suferit o arsura prin  flacăra de gr. I-II A, la nivelul feței. La acest moment, pacienta este stabilă hemodinamic si respirator, constientă, în curs de investigatii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite